İLGİNÇ KAZA VİDEO: Uçan otomobil otobüse çarptı

Uçan otomobilin yolcu otobüsüne çarptığı anlar saniye saniye görüntülendi. Japonya'da kaydedilen görüntülerde otobüsün üzerine doğru uçan otomobil dehşet anlarının yaşanmasına neden oluyor. Otobüsün şoförü uçan otomobili görmesine rağmen ne kaçabiliyor ne de kurtulabiliyor. Otobüsün araç kamerasında saniye saniye kaydedilen görüntüler kazanın boyutunu da gözler önüne seriyor.

Japonya'da yolda seyreden bir tur otobüsüne, karşı yönden uçarak gelen otomobilin çarpması saniye saniye görüntülendi. Otobüsün şoförü uçan otomobili görmesine rağmen ne kaçabildi ne kurtulabildi. Karşı yönden uçarak gelen araç otobüse çarptı, şoför hayatını kaybetti.

Yolda seyir halinde olan bir tur otobüsünün üzerine karşı yönden kaza yaparak gelen uçan otomobil, dehşeti yaşattı. O anlar otobüsün içindeki kameraya saniye saniye kaydedildi. Otobüsün iç kamerasından bakıldığında uçan aracı gören şoför direksiyonu kırmaya çalışsa da hızla gelen aracın yaşattığı kazaya engel olamıyor. 62 yaşındaki şoför hayatını kaybederken otobüsün içindeki 45 yolcu yaralandı.
 
İLGİNÇ KAZA VİDEO: Uçan otomobil otobüse çarptı Reviewed by ablog on Haziran 12, 2017 Rating: 1
All Rights Reserved by En Son Haberler © 2012 - 2021

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.