Uykudaki kocasını silahla yaralayıp intihar etti

Sivas'ın Suşehri ilçesinde bir aylık evli gelin uykudaki kocasını silahla yaraladıktan sonra intihar etti.Sivas'ın Suşehri ilçesinde bir aylık evli gelin uykudaki kocasını silahla ağır yaraladıktan sonra intihar etti.
Edinilen bilgiye göre olay, Suşehri ilçesine bağlı Şarköy'de meydana geldi.

Hatice İşçi (20) bir ay önce kaçarak evlendiği kocası Rahmi İşçi'yi (35) uykusundayken silahla yaraladı, ardından aynı silahla kendi kafasına ateş etti. Rahmi İşçi ağır yaralanırken, Hatice İşçi ise olay yerinde hayatını kaybetti. İşçi, Suşehri Devlet Hastanesi'ne yapılan ilk müdahalenin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi. İşçi'nin hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

Annesinin gözleri önünde intihar etti

Olay sırasında misafir olarak bulunduğu evde gözü önünde kızının intiharına şahit olan Asiya Arıcı, yaşadığı şoku güçlükle anlattı. Arıcı, "İçeri girdiğimde damat kanlar içindeydi. Kızım daha sonra tabancayı başına dayayıp kendisini vurdu" dedi. Genç kadının babası Seyit Arıcı da kendisinin olay sırasında dışarıda olduğunu, geldiğinde olayla karşılaştığını söyledi.

Köylüler ise birbirlerini seven iki gencin kaçarak evlendiklerini, aralarında her hangi bir geçimsizlik ve tartışma olmadığını belirterek, olayın neden olduğunu anlamadıklarını ifade etti.

http://www.milliyet.com.tr/uykudaki-kocasini-silahla-gundem-2466995/

Uykudaki kocasını silahla yaralayıp intihar etti Reviewed by ablog on Haziran 12, 2017 Rating: 1
All Rights Reserved by En Son Haberler © 2012 - 2021

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.