Survivor 2017 yarışmacı kadrosu ve Survivor 2017 kimler var?

Ekranların fenomen yarışması Survivor 2017 bomba gibi gelecek. Yapılan açıklamalara göre Şubat Ayı’nda ekrana gelecek olan Survivor 2017 yeni yarışmacıları ile izleyicileri şaşırtacak. Survivor 2017’ye kimler katılacak sorusu ise oldukça merak ediliyor. Kerimcan Durmaz’ın Survivor’a katılacağı iddia edildi. Acun Ilıcalı daha önce de Beşiktaş efsanesi Daneil Amokachi ile görüşmüştü.

Survivor 2017 kimler var yarışmacı kadrosu oldukça merak ediliyor. TV 8 ekranlarının fenomen yarışmasında yine ekranlara damga vuracak. Survivor 2017 bu sene büyük ihtimalle Yunanistan’da yapılacak. Survivor 2017 hakkında konuşan Acun Ilıcalı ise “Önümüzdeki sene de iddialıyız. Güzel bir Survivor yapcağız. Yavaş yavaş başladık.


Sürpriz isimler de var. Adı üzerinde sürpriz olduğu için söylemeyeceğim. Bu isimler tek tek çıksın daha iyi olur şeklinde konuştu. Ayrıca Acun Ilıcalı Survivor için de müjdeli bir haberi verdi. Acun Ilıcalı Survivor 2017’nin hazırlıklarının tam gaz devam ettiğini söyleyerek “Herkes sürprizlerimi beklesin” açıklamasını yaptı.
İlhan Mansız da Survivor 2017’de Yer AlacakDaha önce Çocuklar Duymasın dizisinin Havuç’u Furkan Kızılay’ın Survivor 2017’de yer alacağı duyurulmuştu.Issız adada ter dökecek ikinci ünlü de belli oldu.

İLHAN MANSIZ DA SURVİVOR 2017 KADROSUNDA

Hürriyet’in haberine göre; uzun yıllar Beşiktaş’ta top koşturan ve 2006 yılında geçirdiği trafik kazasının ardından futbolu bıraktığını açıklayan İlhan Mansız Survivor 2017’nin ünlüler takımına dahil oldu.

ACUN ILICALI SİNYALİ VERMİŞTİ

Acun Ilıcalı, Survivor 2017’ye katılacak isimlerle ilgili daha önce “Kafamızda isimler var ve görüşmeye başladık. Çok değerli sporcu arkadaşlarımız aynı zamanda sanat dünyasından arkadaşlarımız var. Bu sene yine dünyada isim yapmış bazı sporcularımızdan isimler Survivor’da olacak. İyi bir sezon bizi bekliyor diye düşünüyorum. Ama tabi isim verebiliyor muyum? Veremiyorum…” diye konuşmuştu.

Survivor 2017 yarışmacısı Furkan Kızılay kimdir?

Survivor’a kimin katılacağı konusunda ser verip sır vermeyen Acun Ilıcalı, ilk ismi Akşam Gazetesi Magazin Müdürü Barış Kocaoğlu’na açıkladı. Medya patronu Ilcalı, sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz’la anlaşmadıklarını, bugüne kadar yapılan görüşmelerde ‘Çocuklar Duymasın’ın Havuç’u Furkan Kızılay’ın kesinleştiğini belirtti.

Furkan Kızılay kimdir?

Furkan Kızılay, (d. 30 Kasım 1990, İstanbul), Türk dizi film oyuncusu ve şarkıcı. Çocuklar Duymasın adlı TV dizisindeki Emre (Havuç) karakteri ile ünlenmiştir. Sinema filmleri ve TV dizilerinin yanı sıra reklamlarda da rol almaktadır. Ayrıca 2009 yılında “Aşksın Sen” adlı albümü çıkarmıştır. 2010’da çekimlerine yeniden başlanan Çocuklar Duymasın dizisinde Emre (Havuç) karakterini yeniden canlandırmaya başlamıştır.Eğitimini Kadir Has Üniversitesi Enformasyon Teknolojileri bölümünde sürdürmektedir.

SURVIVOR 2017 TANITIM FRAGMANI YAYINLANDI

Survivor 2017 tanıtım fragmanı Tv8 ekranlarında izleyenlerle paylaşıldı. Kerimcan Durmaz gibi bomba isimlerin yarışması beklenen Survivor 2017’de Acun Ilıcalı, izleyicinin farklı sürprizlere hazır olmasını söylemişti.

Acun Ilıcalı’dan Survivor Sürprizi

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı bu sezon Survivor yarışmasında sürprizleri olacağını açıkladı. TV8 kanalının sahibi yapımcı Acun Ilıcalı, ünlü televizyon yöneticisi İrfan Şahin’le önceki akşam bir araya gelerek yemek yedi.
Acun Ilıcalı sektörde her zaman için desteğini gördüm dediği İrfan Şahin mekandan çıkarken bu sene ki Survivor için de müjdeli haberi verdi. Acun Ilıcalı Survivor 2017’nin hazırlıklarının tam gaz devam ettiğini söyleyerek “Herkes sürprizlerimi beklesin” açıklamasını yaptı.

NİHAT ALTINKAYA

28 Eylül 1979 yılında Karabük’te doğan Nihat Altınkaya, manken ve oyunculuk yapıyor. 2012 yılında yayınlanan Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasını birinci tamamlayan Nihat, bir dönem profesyonel voleybol oynadı. Daha sonra boks eğitimi aldı ve Fenerbahçe Boks Kulübü’nde yer aldı. Yolda yürürken keşfedilerek hayatı değişen Altınkaya, önce modellik sonra oyunculuk yapmaya başladı.

ELVAN ABEYLEGESSE

Elvan, 1982 yılında yedi çocuklu bir ailenin altıncı çocuğu olarak Hewan Abeye adıyla Addis Ababa’da doğdu.Spora ilk kez arkadaşlarıyla futbol oynayarak başladı. Koşuculuk yeteneği keşfedilerek okuldaki beden eğitimi öğretmeni tarafından ondört yaşındayken atletizme yöneltildi.
2007 yılında Osaka’da oynanan Dünya Şampiyonası’nda 10.000 metrede gümüş madalya kazanan Abeylegesse, 2008 yılında Beijing’de oynanan Olimpiyat Oyunları’nda 5.000 ve 10.000 metre koşularında gümüş madalya kazanarak Olimpiyatlar’da koşu alanında Türkiye’ye gümüş madalya kazandıran ilk isim oldu.

Berlin’de gerçekleşen 13. Dünya Atletizm Şampiyonası’nda 10.000 metre yarışını sakatlığından dolayı tamamlayamayan Elvan, koşu ayakkabılarını unutan rakibi Meselech Melkamu’ya kendi ayakkabılarını verdi. Bu cömert hareketi rakibine gümüş madalya getirirken, Elvan ise Pecs, Macaristan’da gerçekleşen bir törenle kendisine verilen Dünya Fair Play Ödülü’nün sahibi oldu.Başarılı atletimiz, son olarak 2010 yılında Barcelona’da gerçekleşen Avrulpa Atletizm Şampiyonası’nda 5.000 metrede gümüş ve de 10.000 metrede altın madalya kazandı.

İLHAN MANSIZ

10 Ağustos 1975 tarihinde Kempten, Almanya’da doğdu. Annesi terzi, babası fabrika işçisi olan İlhan Mansız, 9 yaşındayken annesi kardeşi ve ablası ile birlikte ailesinin memleketi olan Eskişehir’e döndü. 4 yılını Eskişehir’de geçirdi ve ailesinin Almanya’da kalması sebebiyle geri döndü. Bu dönüşle birlikte futbol hayatı da orada başladı.

Samsun’da 3 sezon boyunca son derece başarılı bir performans gösterdi ve olaylı bir şekilde takım arkadaşı Tümer Metin ve Erman Güraçar ile beraber Beşiktaş’a transfer oldu. Beşiktaş’ta ilk sezonu olan 2001/2002 sezonunda başarılı performansını sürdürdü ve attığı 21 golle gol krallığına ulaştı. Bu sayede Milli Takım’a kadar yükseldi.

Türk Milli Takımı’nın dünya üçüncüsü olarak tarihe geçtiği 2002 Dünya Kupası’nda üç gol attı. Ancak bu goller içinde çeyrek final maçında Senegal’e uzatmalarda (dakika 94) attığı altın gol hayatının en önemli golü oldu. Bu sayede tüm dünyada tanınır hale geldi.

BEGÜM YÜCETAN

2012 Survivor gönüllüler arasında yer alan Ece Begüm Yücetan 1988 yılında İzmir’de doğdu. Üniversite öğrencisi olan Begüm 180 boyunda 52 kilo. 2009 Miss Turkey finalisti olan Ece Begüm Yücetan modellik ve sunuculuk yapıyor.

İDO TATLISES

İdo Tatlıses veya asıl adıyla İbrahim Tatlıses (d. 15 Şubat 1992; İstanbul), Türk şarkıcı ve DJ. “İbrahim ve Derya’nın oğlu” kısaltmasından, İdo adını almıştır. Berklee College of Music’in Arrange and Producer bölümünde sertifika eğitimi almıştır.

ENGİNCAN URAL

Engincan Ural, Sibelcan ve Hakan Ural’ın oğludur. Geçtiğimiz zamanlarda bıyık bırakması ile dizi yapımcılarının dikkatini çeken Engincan Ural bu teklifleri geri çevirmiştir ve eğitimine devam etmiştir.

AVATAR ATAKAN

27 Ağustos 1989 yılında Sivas’ta dünyaya gelen Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan, spor hayatına basketbol ile başlamıştır. 16 yaşında vücut geliştirmeye başlayan Atakan Arslan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanışmış ve o günden bu yana birçok başarıya imza atmıştır. Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu’na parkur rekoru kırıp okul birincisi olarak girmiştir. Eğitimine halen devam etmektedir. Atakan Arslan, 2008 yılından itibaren kick boks ve Muay Thai Milli Takımlarında ülkesini uluslararası arenada temsil etmekte, aynı zamanda da profesyonel müsabakalara çıkmaktadır.

KERİMCAN DURMAZ SURVIVOR 2017’YE KATILACAK MI?

Dün AVM’de lüks bir markada alışveriş yapan Kerimcan Durmaz’ın Acun Ilıcalı ile neden bir araya geldiği belli oldu. Kerimcan Durmaz Survivor 2017 kadrosunda yer alacak. Kerimcan Durmaz yeni sezon Survivor’da yarışmacılardan biri olacak. Ilıcalı’nın teklifini kabul eden Durmaz için konseptte bazı değişikliklere gidileceği gelen bilgiler arasında.

SON SURVIVOR’DA NELER YAŞANMIŞTI

Survivor 2016’da birbirinden iddialı yarışmacıların mücadelesinin sonunda gülen taraf Survivor Avatar Atakan oldu. Serkay Tütüncü ile son ikiye kalan Avatar Atakan, SMS oylaması ile halk tarafından birinci seçildi.
Başından sonuna büyük heyecanın yaşandığı Survivor 2017’de yarışmacılar zorlu ada hayatının yanı sıra birbirileri ile de büyük mücadele yaşayacaklar. Survivor 2017 Gönüllüler takımından yer almak için başvuru ve seçim heyecanı yaşanırken Ünlüler takımının üyeleri de belirlenecek. Acun Ilıcalı daha önce yaptığı açıklama Survivor 2017’nin sürpriz isimlerle geldiğini açıklamıştı. Ilıcalı’nın “Söylesem çok gülersiniz” dediği isimlerin arasında Beşiktaş’ın Nijeryalı eski yıldızı Danial Amokachi ve sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz’ın olduğu iddia edilmişti.
Survivor 2017 için başvuru formu doldurup, resmi başvuruda bulanan adaylar değerlendirmeye alınacak ve yapılan seçim sonucu Gönüllüler takımında yer almaya hak kazanacak.
Survivor 2017 yarışmacı kadrosu ve Survivor 2017 kimler var? Reviewed by habergulu on Aralık 13, 2016 Rating: 1
All Rights Reserved by En Son Haberler © 2012 - 2021

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.