Model grubu dağıldı mı? Model grubu albüm yapacak mı?

2005 yılında 'A due Carmen' adıyla kurulan ve kurulduğu günden bu yana beğeni toplayan Model grubunda neler olduğu merak konusu haline geldi. Ünlü rock grubunun vokalisti Fatma Turgut'un sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı 'Model bitti' paylaşımı, grup severi şoka uğrattı. Grubun dağılıp dağılmadığını merak eden dinleyiciler ve takipçileri haberin gerçek olup olmadığı konusunda bilgi bulmak amacıyla aramalara geçti.

Daha önce Model grubunun dağıldığıyla ilgili bir çok haber çıkmıştı ancak grubun vokolisti bu dağılma haberlerini yalanlamıştı hatta grubun yeniden albüm hazırlığında olduğunu duyurmuştu. Bu yalanlamaların ardından, kendi sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan grubun vokalisti Fatma Turgut, grubun dağıldığını söyleyerek hayran kitlesine üzücü bir haber verdi. Grubun bittiğini söyleyen Fatma Turgut, sevenlerine şok yaşattı.

Fatma Turgut'un yaptığı paylaşım üzerine Model grubundan ayrıldığı anlaşıldı. Fatma Turgut'un yaptığı açıklama üzerine Model grubu tarafından da bir açıklama geldi. grubun diğer üyelerinin yaptığı açıklamada ise Model grubunun bitmediği açıklandı.Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Kaan Tangöze'nin söylediği "Bekle dedi gitti" şarkısıyla göndermede bulunan Turgut, şarkının nakaratının sonuna MODEL bitti arkadaşlar diyerek not düştü.

Model grubunun diğer üyeleri Okan ve Can'da bir paylaşımda bulunarak, kendi fotoğraflarının altına 'Fatma gruptan ayrıldı. MODEL bitmedi. Ne yapacağız bilmiyoruz. Bakıcaz.' notu düşerek merak edilen dağıldılar haberlerine yanıt verdiler. Bu paylaşım üzerine rahat bir nefes alan Model grubu hayranları, dağılma heberlerinin gerçek olmadığını öğrendiler.


MODEL GRUBU NE ZAMAN KURULDU?

A due Carmen adı ile 2005 yılında müzik dünyasına katılan grubun adı 2007 yılında değiştirilerek Model yapıldı. ilk albümlerini Perili Sirk adıyla çıkaran grubun bu albümdeki öne çıkan şarkısı 'Olmaz' isimli parça oldu. İkinci albümlerini 'Diğer Masallar' adı ile 2011 yılında çıkardı. Bu albümde bulunan 'Buzdan Şato', 'Pembe Mezarlık', 'Değmesin Ellerimiz' ve 'Bir Melek Vardı' isimli şarkılar hayran kitlelerinin daha da artmasına neden olarak hit haline geldi. Üçüncü albümlerini de  'Levla'nın Hikayesi' adıyla piyasaya süren grup geniş bir hayran kitlesine sahip.

Model grubu dağıldı mı? Model grubu albüm yapacak mı? Reviewed by haber951 on Aralık 28, 2016 Rating: 1
All Rights Reserved by En Son Haberler © 2012 - 2021

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.