TSK yola çıktı: Sınırda büyük haraketlilik yaşanıyor

Sınır ötesi Fırat Kalkanı Harekatının 127'ıncı gününde TSK, El Bab bölgesindeki birliklere takviye gerçekleştiriyor. El Bab bölgesindeki birliklerine askeri takviyenin dışında çok sayıda tank ve zırhlı muhabere araçları sevkediliyor.Sınır ötesi Fırat Kalkanı Harekatın'da sınırda büyük bir hareketlilik yaşanıyor. TSK, operasyonun 127'ıncı gününde El Bab bölgesindeki birliklere destek sağlamak amacıyla sınırda büyük bir hareketlilik var. El Bab bölgesindeki birliklerimize askeri takviyenin dışında çok sayıda tank ve zırhlı muhabere araçları sevkediliyor.

FIRAT KALKANI HAREKATI'NDA 127'INCI GÜN

Fırat Kalkanı Harekatının 127'ncı gününde Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), El Bab bölgesindeki birliklerini takviye ediyor. El Bab bölgesindeki birliklere batı ve doğu illerinden komando takviyesi ile tank ve zırhlı muhabere araçları gönderiliyor.

​Fırat Kalkanı Harekatının 127'ncı gününde Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), El Bab bölgesindeki birliklerini takviye ediyor. El Bab bölgesindeki birliklere batı ve doğu illerinden komando takviyesi ile tank ve zırhlı muhabere araçları gönderiliyor.

Fırat Kalkanı Harekatının yönetildiği Kilis’in Elbeyli ilçesi sınır hattı ile Suriye tarafında hareketlilik yaşanıyor. Suriye içlerindeki birlikler, sürekli takviye edilerek her türlü ihtiyaçları Elbeyli ilçesinden karşılanıyor. El Bab bölgesindeki birliklere batı ve doğu illerinden komando takviyesi ile tank ve zırhlı muhabere araçları Elbeyli ilçesi üzerinden gönderiliyor.
TSK yola çıktı: Sınırda büyük haraketlilik yaşanıyor Reviewed by haber951 on Aralık 28, 2016 Rating: 1
All Rights Reserved by En Son Haberler © 2012 - 2021

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.