(23 Nisan 2017) Galatasaray Fenerbahçe derbisi hangi kanalda saat kaçta?

Galatasaray-Fenerbahçe derbisine artık sayılı saatler kaldı. Dev maç öncesi iki takımın 11'lerini Fanatik açıklıyor. Süper Lig'de 28. hafta Galatasaray-Fenerbahçe derbisine ev sahipliği yapacak. Ezeli rakipler bu kez şampiyonluktan ziyade Avrupa Kupalarına katılmak için mücadele edecek.

Galatasaray'da Sneijder ve De Jong gibi iki önemli ve deneyimli oyuncunun sakatlığı tamaman geçti. İki futbolcunun Igor Tudor tarafından derbide oynatılması bekleniyor. Fenerbahçe'de erken şampiyonluk yarışından kopsa da bu sezon derbi maç kaybetmedi. Türkiye'nin merakla beklediği karşılaşanın hakemi de belli oldu. Türk Telekom Arena'da oynanacak dev karşılaşmayı hakem Fırat Aydınus yönetecek. İşte derbi maça dair tüm detaylar burada...

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin 11'ine derbiye saatler kala Fanatik ulaştı.​ Derbinin 11'lerini açıklıyoruz...

11'LER 

Galatasaray: Muslera, Sabri, Semih, Ahmet, Carole, Selçuk, Tolga, Bruma, Yasin, Sneijder, Podolski

Fenerbahçe: Volkan, Şener, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Alper, Lens, Aatıf, van Persie,


Galatasaray-Fenerbahçe derbisi hangi kanalda saat kaçta?

İki takım arasında oynanacak karşılaşma bugün saat 19:00'da başlayacak ve beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.

İlk yarıda Fenerbahçe 2-0 kazanmıştı

Lig lideri Beşiktaş’ın 11 puan gerisinde son 7 haftaya giren sarı-lacivertliler, ikincilik iddiasını devam ettirmek için Türk Telekom Arena’dan galibiyetle ayrılmanın planlarını yapıyor. Süper Lig’de son iki maçını kazanarak puanını 50’ye yükselten sarı-lacivertliler, ikinci Medipol Başakşehir’in 6 puan gerisinde, dördüncü Galatasaray’ın ise 1 puan önünde üçüncü sırada haftaya başladı.

Son 4 deplasman maçında ikişer galibiyet ve beraberlik alan sarı-lacivertliler, Galatasaray’ı da dış sahada yenerek ilk 3 sıradaki yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor.

Bu sezon sergilediği performansla zirve yarışında geride kalan ve taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan sarı-kırmızılı takım, kendisi gibi kötü bir dönem geçiren rakibini mağlup etmeye çalışacak. Süper Lig’deki son maçında Medipol Başakşehir’e 4-0 mağlup olan Galatasaray 49 puanla dördüncü sırada yer alırken, Fenerbahçe ise 50 puanla üçüncü durumda bulunuyor.

Sarı-kırmızılı ekip, taraftar desteğiyle oynayacağı müsabakadan 3 puanla ayrılarak rakibinin önüne geçmeyi amaçlıyor. Galatasaray, sezonun ilk yarısında rakibiyle Kadıköy’de oynadığı maçı 2-0 kaybetmişti.
(23 Nisan 2017) Galatasaray Fenerbahçe derbisi hangi kanalda saat kaçta? Reviewed by haber951 on Nisan 23, 2017 Rating: 1
All Rights Reserved by En Son Haberler © 2012 - 2021

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.