Kılıçdaroğlu'ndan Cemevinin adını değiştirin talimatı

Belediye Meclisi kararıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adının verildiği merkezin açılışının dün Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma ve Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında yapıldığını hatırlatan Selmanpakoğlu, "Bizim yıllarca özlemini çektiğimiz bir salondu. Çünkü, maddi açıdan böyle bir salonu yaptırma şansımız yoktu.

Beşiktaş Belediyesi'nin öncülüğünde harabe haldeki bir binayı kullanılır hale getirdik" dedi. İsmini kültür merkezine vererek, Kılıçdaroğlu'na sürpriz yaptıklarını ifade eden Selmanpakoğlu, "Kılıçdaroğlu, kapalı bir salonun yapılması konusunda yönlendirmede bulundu.

Biz de kültür merkezi haline getirdiğimiz bu salonun ismini Kemal Kılıçdaroğlu Kültür Merkezi olarak belirledik. Belediye Meclisinde aldığımız kararla da bunu gerçekleştirdik" diye konuştu. Merkeze isim verirken herhangi bir şekilde Kılıçdaroğlu'na sormadıklarını dile getiren Selmanpakoğlu, durumu kendisini davet ettikleri gün söylediklerini belirtti. Selmanpakoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, isminin verildiği kültür merkezinin adının değiştirilmesini istediğini söyledi.
Kılıçdaroğlu'ndan Cemevinin adını değiştirin talimatı Reviewed by aktuel on Ağustos 17, 2014 Rating: 1
All Rights Reserved by En Son Haberler © 2012 - 2021

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.