Kırgın Çiçekler 11.yeni bölüm özeti tek parça izle full hd

Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor.

Yetimhanenin karşısındaki binada Cemre oturuyor. Yetimhanenin iki üç metre ilerisinde bambaşka bir hayat yaşanıyor Cemrelerin evinde. Zengin bir hayat... Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlıyor.

Kırgın Çiçekler yeni bölümünde annesinin evinde hiç ummadığı bir sürprizle karşılaşan Kader, annesinin attığı tokat ile bir kez daha yıkılıyor. Geçtiğimiz bölümde Serkan-Eylül aşkını öğrenen Cemre, kızlardan bir süre uzaklaşırken, karşısına çıkan yeni isimle ailesinin sırlarını keşfetmeye başlıyor.

Eylül ve Serkan cephesinde ise sürpriz gelişmeler var. Eylül'ü üvey babasından korumak isteyen Serkan, Kemal ile yüzyüze geliyor. Bu esnada kızlara kırgın olan Cemre, gizemli biri tarafından kaçırılıyor. Kader ve annesi arasında neler oluyor? Cemre'yi kaçıran isim kim? Okula gelen genç çocuk ve Cemre'nin ne gibi bir bağı var. Tüm bu soru işaretleri, Kırgın Çiçekler 11. bölümde yanıt buluyor.

KIRGIN ÇİÇEKLER 11.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLA
Kırgın Çiçekler 11.yeni bölüm özeti tek parça izle full hd Reviewed by Unknown on Eylül 07, 2015 Rating: 1
All Rights Reserved by En Son Haberler © 2012 - 2021

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.