Yrd. Doç. Dr. Mehmet Görgülü: 'Aleyna Tilki'nin klibi cinsel oblejelerle dolu'

Yrd. Doç. Dr. Mehmet Görgülü, 17 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki'nin, 56 milyon kez tıklanan klibinin cinsel objelerle dolu olduğunu söyledi.‘Sen Olsan Bari' adlı şarkısı ile Youtube'ta şu ana kadar 56 milyon kez tıklanan Aleyna Tilki yine gündeme oturdu.Tilki'nin, “Pedofiliye hizmet ettiği' yönündeki eleştirilere maruz kalan klibi bugün de, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Ömür Varol ile Beyaz Gazete programında masaya yatırıldı.

Programa konuk olan Yrd. Doç. Dr. Mehmet Görgülü, Aleyna Tilki'nin klibiyle ilgili açıklamalarda bulundu. 'Böyle bir klip yaptığınıza bazı insanlarda farkılı yansımaları olacağını hesaplamak gerekiyor' diyen Görgülü, 'Muhtemelen hesaplanmıştır ama özellikle bu klibin pedofiliyi kışkırtmak için yapıldığını söylemek çok doğru değil.

Aleyna Tilki - Sen Olsan Bari HD Klip


Ama şunu gözardı etmememiz gerekiyor; 17 yaşında genç bir kızın bu şarkıyı bu kliple söylemesi toplumsal değer yargısı açısından sorunlu olabilir' şeklinde konuştu. Mehmet Görgülü, 'Klipte göbeğinin açık olması bir semboldür. Aleyna Tilki'nin piyasaya uygun bir şekildebir kullanılma durumu var ama bu Aleyna Tilki'nin suçu değil' dedi.

Yrd. Doç. Dr. Mehmet Görgülü: 'Aleyna Tilki'nin klibi cinsel oblejelerle dolu' Reviewed by habergulu on Ağustos 08, 2017 Rating: 1
All Rights Reserved by En Son Haberler © 2012 - 2021

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.