ERKEN VEDA: Ferrari'sini sadece bir saat kullanabildi

İngiltere’nin Barnsley şehrinde dün akşam saatlerinde yaşanan kaza İngiliz sürücünün hayallerinin yıkılmasına neden oldu. Yaklaşık 1 milyon 200 bin TL'ye (260 bin sterlin) kazadan sadece bir saat önce satın aldığı son model lüks arabası hurdaya dönen sürücü, kırılmış gururuyla baş başa kaldı. Sürücü, ölümcül kazayı şans eseri büyük bir yara almadan atlattı.

Adamın bir saat önce aldığı aracın karıştığı ölümcül kazadan ağır yara almadan kurtulması, yabancı basında 'şans mı şanssızlık mı' yorumuna neden oldu.South Yorkshire Polis Departmanı Operasyonel Hizmet Birimi, sosyal medya hesabından M1 otoyolunda, yaşanan trafik yoğunluğunun sebebini açıklayan bir duyuru yayınladı.

Açıklamada, hava koşulları nedeniyle ıslak olan yoldan çıkan bir aracın 50 metre kayarak yol kenarındaki tarlaya girdiği ve alev aldığı belirtildi. Yaşanan kazanın dikkat çeken yanı ise kazada hurdaya dönen aracın değeri ve trafiğe çıkış zamanıydı.



Kaza hakkında görevli polislere bilgi veren İngiliz sürücü, aracının son model 260 bin sterlinlik (yaklaşık 1 milyon 200 bin TL) bir Ferrari olduğunu ve kazanın gerçekleşmesinden sadece bir saat önce alındığını belirtti.



Kullanılamayacak hale gelen son model lüks arabayla büyük bir maddi hasara yol açan kazada, yürekleri ferahlatan tek detay ise sürücünün kazayı sadece küçük sıyrık ve eziklerle atlatması oldu.

ERKEN VEDA: Ferrari'sini sadece bir saat kullanabildi Reviewed by habergulu on Temmuz 28, 2017 Rating: 1
All Rights Reserved by En Son Haberler © 2012 - 2021

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.