Ucuz uçak bileti arama için önemli ipuçları

21.yüzyılın ilk çeyreğinde gelişen hatta zirve yapan teknolojik gelişmeler karşısında şaşkınlığımızı gizleyemiyoruz nedense.İşte bu yeniliğin getirdiği kolaylıklar hayatımızın büyük bir bölümde hep varlar.Örneğin havale EFT para transfer netten alişveriş aklınıza ne gelirse dünya varmış dedirtiyor bizlere.Mesela ucuz uçak bileti diye Google arama motorunda arama yapıyorsunuz ve karşınıza onlarca web sayfası çıkıyot.Size kalan en uygun uçak biletini alacağınız fimayı seçmek.

Bu kadar kolaylıklar insanları hantallaştırmış durumda, artık gezme alışkanlığı da yok oldu diyebiliriz.Eskiden televizyonlardan kanal değişmek için yanına kalkar giderdik, şimdiyse oda uzaktan kumanda hareketsiz bir yaşam beraberinde hastalıklarla beraberinde götürüyor.Bizlere düşen se teknolojiyi yakından takip edelim derken kölesi olmayalım.Geleneklerimize ve eski komşuluk ve akrabalık bağlarına ehemiyetle önem vermeye özen gösterelim.

Mobil uygulamalardan yararlanın
Herkesin cebinde akıllısından bir telefon mutlaka vardır. Ama her nedense yine de “uçak bileti almak” için bu teknolojiyi kullanmaya üşeniyoruz. Ya acentelerden rezervasyon yaptırırız ya da internet sitelerinden araştırma yaparak. Bir de bunu yaparken son güne bırakırız. Durum böyle olunca da ne ucuza uçmak mümkün olabilir ne de ekonomiye katkı sağlamak. Bunu yapmak yerine, bütün hava yolları firmalarının kendi mobil uygulamaları vardır. Buralardan faydalanarak, biraz da seyahatimizi esnek tutup ileri bir tarihe bilet rezervasyonu yaptırırsak indirimlerden yararlanabiliriz.

Alternatif havaalanlarına bakın
Yolculuğumuzun rahat geçmesini hepimiz isteriz. Yakın bir havaalanı, yanı başımızdan havaalanına giden arabalar vs. genellikle bunlar istediğimiz şeylerdir. Ancak bunlar da ekonomimize katkı sağlamayan aksine darbe vuran ayrıntılardır. Uçak bileti rezervasyonu yaparken mesela İstanbul’da hali hazırda iki havaalanı bulunuyor, üçüncüsü de yolda. Atatürk Havaalanı ve Sabiha Gökçen Havaalanı… Bilet rezervasyonu yaptırırken eğer zamanınız birazcık geniş ise biraz mesafe kat etmeyi göze alıp diğer havaalanı uçuşlarına göz atarsanız ucuz uçak bileti bulabilirsiniz.

Uçak biletlerini karşılaştırın
Ucakbiletiuygunal sitemizde, “karşılaştırma” seçeneği bulunur. Aslında pek buna dikkat edilmese de ekonomi açısından önemli bir detay olduğunu söylememiz gerekiyor. Gideceğiniz yöne doğru sefer yapan hava yolları firmalarını, esnek tutabileceğiniz bir seyahat ise günler arasında 1-2 gün oynama yaparsanız, yine uçak biletinizi çok daha uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Bilet fiyatlarını takip edin
Esnek uçuşlarda daha çok faydalı olabilecek bilet fiyatlarını takip etme yöntemi de yine ucuza seyahat etmenin keyfini yaşamanızı sağlayacaktır. Ucakbiletiuygunal.Com sitemizin en güzel özelliklerinden biri de budur. Haftalık ya da aylık bilet fiyatları tablosunu gözden geçirdiğinizde, dediğimiz gibi seyahatinizde de azıcık esnek davranabiliyorsanız eminim ki çok daha ucuza bilet bulmanız mümkün olacaktır.

Sonuç olarak yukarıda anlatmış olduğumuz ucuz uçak bileti bulma tüyoların tamamı denenmiş yöntemlerdir. Bunları denediğinizde, ucuz uçak bileti bulmamanız için hiçbir sebep kalmayacak diye umuyoruz.

http://www.ucakbiletiuygunal.com/ucuz-ucak-bileti-bulma-yontemleri-ve-tuyolar/
Ucuz uçak bileti arama için önemli ipuçları Reviewed by habergulu on Ekim 28, 2016 Rating: 1
All Rights Reserved by En Son Haberler © 2012 - 2021

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.