Besin deposu çiğ köfte

Çiğköfte, isot, salça, kıyılmış et, bulgur, soğan, maydanoz ve birçok çeşitli baharatların eklenmesi ile birlikte yoğrularak yapılan doğu bölgesine ait bir yiyecektir. Genel olarak Şanlıurfa, Adıyaman, Gaziantep, Adana, Mardin, Malatya ve Elazığ gibi bölgelerde çiğ köfte yapılmaktadır. Yöresel lezzetlerden birisi olan çiğ köftenin etsiz olarak yapılıyor olması hemen hemen herkesin her ortamda kolay bir şekilde yiyebilmesini sağlamıştır. Etsiz çiğköfte ile hem kilo alma derdinizde kurtulacaksınız hem de sağlıklı bir şekilde besleneceksiniz.  Sağlık açısından önemli mineralleri barındırması çiğ köftenin tüketilmesine zemin hazırlamıştır.  İsteğinize bağlı olarak özel sipariş verebileceğiniz Rize çiğköfte etsiz olarak yapılır ve paketler halinde size teslim edilir.

Çiğköfte konusunda yıllara dayanan tecrübesi ile Rize Adıyörem etsiz çiğköfte konusunda sizlere mükemmel lezzetler sunmaktadır.  içersinden bulunan malzemeler bakımından oldukça sağlıklı olduğu bilinen çiğköfteyi aperatif bir yiyecek olarak tüketmeniz mümkün haldedir.  Yöresel lezzeti sağlıklı bir şekilde sizlerin hizmetine sunmakta olan Rize Adıyörem firması her daim müşteri memnuniyetine dayalı çalışmaktadır. Genel olarak Şanlıurfa, Adıyaman ve Diyarbakır gibi yörelere özgü lezzet olarak bilinen çiğköfte eskiden etli olarak hazırlanırdı, günümüzde etsiz olarak hazırlanması daha hafif olması nedeni ile tercih sebepleri arasındadır.

İsteğinize bağlı olarak bol acılı, acısız ya da değişik soslu olarak yapılan çiğköfteler tüm hijyen kurallarına uyularak hazırlanmaktadır. Eşsiz çiğköfte lezzetini sizlerde denemek istiyorsanız Rize Adıyörem çiğköfteyi mutlaka denemelisiniz. Sadece ülkenin doğu bölgesinde değil her bölgede çok sevilen ve tüketilen etsiz çiğköfte sağlık açısından da büyük yararlar sağlamaktadır. Özen ile yoğrularak hazırlanan bu eşi benzeri olmayan lezzeti isteğinize bağlı olarak ister marul arasında isterseniz lavaş dürüm olarak tüketmeniz mümkün. İçerisinde nar ekşisi, acı sos ve limon sıkarak daha hoş bir tat elde edebilirsiniz. Hem lezzeti hem de vücuda faydalı olan bu eşsiz lezzeti tüketmenizde fayda var. Genç yaşlı herkesin gönül rahatlığı ile tüketebileceği bu yiyeceği hamile olan bayanlarda hiçbir şüphe duymadan tüketebilirler. Besin deposu olan çiğköfteyi gelişim çağında olan çocuklarında yemesinde hiçbir sorun yoktur.
Besin deposu çiğ köfte Reviewed by habergulu on Ekim 18, 2016 Rating: 1
All Rights Reserved by En Son Haberler © 2012 - 2021

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.