'Bunlara hayvan demek, hayvana hakarettir'

GIDA Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, darbe girişiminde bulunan Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması FETO/PDY ile ilgili olarak, "İçinizden birileri 'Bunlar hayvan' diyebilir ama Gıda Tarım Hayvancılık Bakanı olarak diyorum ki; bunlara hayvan demek, hayvanlara hakarettir. Hayvan kim, bunlar kim. Hayvana bundan daha büyük hakaret olmaz" dedi.

Bursa'da, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan demokrasi nöbeti, bursa da bugün de devam etti. Yoğun katılımın olduğu etkinliğe, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ve Ak Parti Genel Başkan Yardmcısı Mehmet Müezzinoğlu da katıldı. Yaklaşık 50 bin kişi Şehreküstü Meydanı'nı Türk bayraklarıyla donatırken, bir vatandaşın getirdiği FETO/PDY lideri Fetullah Gülen'in kuklasını meydanda bulunanlar bayrak sopalarıyla vurarak tepki gösterdi.

Etkinlikte konuşan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, OHAL'in ilk kez millete yanlış yapan, devletteki hainleri temizlemek için ilan edildiğini vurguladı. Milletin yarınlarını, bugünden daha güvenli hale getireceklerini dile getiren Müezzinoğlu, "Millete hizmet etmesi, milletin emrinde olması gereken, ama başkalarına hizmet eden hainleri bu devletin her kademesinden ayıklayacağız. Önümüzdeki haftadan itibaren inşallah devletimizle daha rahat uyuyacağız, sokaklarda daha rahat gezeceğiz. Türkiye'nin aydınlık yarınlarını hep beraber şekillendireceğiz." dedi.
'Bunlara hayvan demek, hayvana hakarettir' Reviewed by Unknown on Temmuz 24, 2016 Rating: 1
All Rights Reserved by En Son Haberler © 2012 - 2021

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.