Trabzonspor'da Şota Arveladze gönderildi

Trabzonspor yönetimi, Teknik direktör Şota Arveladze'nin görevine karşılıklı anlaşarak son verdi. KAP'a yapılan açıklamada Şota'ya, fesih bedeli olarak 200 bin euro verileceği açıklandı. Şota Arveladze'nin sözleşmesinin feshedilmesinin sebepleri arasında başarısız sonuçların yanı sıra Trabzon'da bir otelde, kongrede Hacıosmanoğlu'na muhalif kesimle bir görüşme yaptığı iddialarının da neden olduğu belirtildi.
Trabzonspor'da şok gelişme yaşandı, Şota Arveladze dönemi sona erdi... Bordo-Mavili yönetim, teknik direktör Şota Arveladze'nin görevine karşılıklı anlaşarak son verdi.

İşte kulüpten yapılan açıklama ; Trabzonspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Teknik direktörümüz Şota Arveladze ile karşılıklı görüşerek yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Kendisine kulübümüze yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Kulübümüz yeni bir teknik direktörle anlaşana kadar Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu Sadi Tekelioğlu takımımızın başında görev yapacaktır" denildi.

Fesih bedeli 200 bin euro!

Trabzonspor'un KAP'a yaptığı açıklamada Şotaya fesih bedeli olarak 200 bin euro verileceği açıklandı.

KAP'a yapılan açıklama şöyle:'Kulübümüz ile Teknik Direktör  Shota Arveladze arasındaki sözleşme, karşılıklı olarak feshedilmiştir. Buna göre;Teknik Direktöre sözleşme fesih bedeli olarak 200.000.- EUR ödenecektir.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur. Saygılarımızla' denildi.Trabzonspor'da son 7 maçta 5 mağlubiyet alınması sonucu camiadan yükselen sert eleştiriler üzerine yönetim Sota Arveladze ile yolların ayrılmasına karar verdi. Sportif Direktör Süleyman Hurma, bugün öğle saatlerinde tesislerde görüştüğü Şota'ya yönetimin artık kendisiyle çalışmak istemediğini bildirdi. Şota Arveladze'nin sözleşmesinin feshedilmesinin sebepleri arasında başarısız sonuçların yanı sıra Trabzon'da bir otelde, kongrede Hacıosmanoğlu'na muhalif kesimle bir görüşme yaptığı iddialarının da neden olduğu belirtildi.

YARIN AÇIKLAMA YAPACAK

Bu arada saat 17.30'daki antrenman öncesinde aracına binerken görüntülenen Şota Arveladze, gazetecilerin, "Bir açıklama yapacak mısınız?" sorusuna, "Yarın yapacağım" cevabını verdi. Öte yandan istifa ettiği söylentileri olan Sportif Direktör Süleyman Hurma ise, görevinin başında olduğunu belirtti.

Şota dönemi 4 ay 8 gün sürdü ; 3 Temmuz 2015'te Trabzonspor'la sözleşme imzalayan Şota ile 4 ay 8 gün sonra yollar ayrıldı.

Trabzonspor, ligde son olarak İstanbul Başakşehir'e deplasmanda 1-0'lık skorla mağlup olmuştu. Bordo-mavili ekip ligde 11 hafta geride kalırken 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. 14 puan toplayan Trabzonspor, puan tablosunda 12. sırada yer alıyor.
Trabzonspor'da Şota Arveladze gönderildi Reviewed by Unknown on Kasım 11, 2015 Rating: 1
All Rights Reserved by En Son Haberler © 2012 - 2021

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.