Sütyeni görünen fransız bakandan yanıt

Fransa’da ortaokul müfredatlarında yapmayı planladığı değişiklikler nedeniyle daha önce eleştiri yağmuruna tutulan Fas asıllı eğitim Bakanı Najat Vallaud-Belkacem şimdi de sürdüğü ruj ve seçtiği kıyafet nedeniyle eleştiri oklarını üzerine topladı. Belkacem’in geçen haftaki meclis oturumunda giydiği siyah elbisenden dışarı çıkan dantelli sütyeni olay oldu.

Sağcı ‘Debout la France’ partisi üyelerinin büyük tepki gösterdiği 38 yaşındaki bakan mecliste iç çamaşırıyla dikkaetleri dağıtmakla suçlandı. İngiliz Daily Mail gazetesinde yer alan bilgiye göre Debout la France partisinin üyelerinden olan köşe yazarı Jean-Paul Brighelli, Le Point dergisi için kaleme aldığı yazıda genç bakanı eleştiri yağmuruna tuttu.

Brighelli, Belkacem’i, mecliste işiyle ilgili sorulara cevap vermemek için degajesini ‘sis perdesi’ olarak kullanmakla suçladı. Durum bu noktadan sonra iyice karıştı. Kadın bakanların devreye girdi. Karşılıklı tepkiler devam ederken Kadın Haklarından Sorumlu Devlet Bakanı Pascale Boistard, Brighelli’nin ‘seksist saldırılarının’ tüm kadınlara hakaret olduğunu söyledi. Najat Vallaud-Belkacem de Pascale Boistard'a sosyal medyadan teşekkür ederek, "Sizleri bu sapık ruhla daha fazla uğraşmamaya davet ediyorum. Çünkü onlar buna hiç değmez" diye yazarak tepkisini ortaya koydu.
Sütyeni görünen fransız bakandan yanıt Reviewed by Unknown on Kasım 11, 2015 Rating: 1
All Rights Reserved by En Son Haberler © 2012 - 2021

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.