MHP'den Hülya Avşar'a Büyük Tepki

Büyükataman, açıklamasında şunları kaydetti: "AKP hükümetlerinin ihanet projelerine desteğini her fırsatta açıklayan Hülya Avşar’ın ya da yeni öğrendiğimiz ismi ile Ello kızı Malakan’ın TRT tarafından bu şekilde ödüllendirilmesi elbette sürpriz değildir ancak şehidimiz Pehlivanoğlu’nun annesi rolünün Ello kızı Malakan’a verilmesi elbette kötü niyetli bir yaklaşımdır.

Oyuncu Hülya Avşar’ın askeri darbe döneminde idam edilen ülkücü Mustafa Pehlivanoğlu’nun hayatının anlatıldığı ’Veda Mektubu-Ankara Yazı’ filminde rol alacağı belirtilmişti. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, ’Mustafa Pehlivanoğlu’nun aziz hatırasına saygısızlık yapılacağı iddialarına’ ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, "TRT’nin Türk sinemasının 100. yılı nedeniyle desteklediği 33 sinema filminden biri olan ‘Veda Mektubu-Ankara Yazı’nda 1980 askeri darbesinde 22 yaşında idam edilen şehit ülküdaşımız Mustafa Pehlivanoğlu’nun hayatı ve idamın ardından ailesinin yaşadığı dramın beyazperdeye yansıtılacağı basına yansımıştır.

Dönemin Başbakanı Erdoğan TBMM kürsüsünden şehidimiz Mustafa Pehlivanoğlu’nun mektubunu işine gelmeyen kısımlarını atlayarak okumuştu. İhtimaldir ki hükümetin arka bahçesi olan Tayyip Recep Televizyonu TRT işine geldiği gibi şehidimizin hayatını beyaz perdeye aktarmayı planlamaktadır. Kendi çocuğuna anne olmaktan uzak bir tipi de şehidimizin annesi rolünde oynatma hadsizliğine soyunan bu kanal bilmelidir ki, şehitlerimizin istismar malzemesi yapılmasına asla müsaade etmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.
MHP'den Hülya Avşar'a Büyük Tepki Reviewed by Unknown on Mart 04, 2015 Rating: 1
All Rights Reserved by En Son Haberler © 2012 - 2021

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.