Ayşe Özyılmazel: Sevgilim Google'da kendini arıyordu

Best FM'e konuk olan ünlü şarkıcı ve köşe yazarı Ayşe Özyılmazel, aşk ve erkeklere dair ilginç sözler söyledi."Ünlü olmak isteyen erkekler daha çok. Hatta magazin sevmem, görünmeyeyim diyen adamların çoğu buna bayılıyor. Geceleri gizli gizli magazin haberlerini okuyor.

Kendini Google’da arayan bir sevgilim vardı. İkimizin adını yan yana yazıp internette haber çıkmış mı diye arıyordu.Erkekler artık ‘Naz- Niyaz’ peşinde... Kadınların işi her sex hikayeleri zamankinden zor. Normal bir erkek bulmak zorlaşıyor. Önce Romeo oluyorlar, ikinci hafta ‘karım’ deyip sonra da kaçıyorlar.”
Ayşe Özyılmazel, Best FM’de Yasemin Şefik’in programında eski sevgilileri hakkında ilginç açıklamalar yaptı: " Ünlü olmak isteyen erkekler daha çok. Hatta magazin sevmem, görünmeyeyim diyen adamların çoğu buna bayılıyor. Geceleri gizli gizli magazin haberlerini okuyor. Kendini Google ’da arayan bir sevgilim vardı. İkimizin adını yan yana yazıp internette haber çıkmış mı diye arıyordu.” “Erkekler artık ‘Naz- Niyaz’ peşinde... Kadınların işi her zamankinden zor. Normal bir erkek bulmak zorlaşıyor. Önce Romeo oluyorlar, ikinci hafta ‘karım’ deyip sonra da kaçıyorlar.”
Ayşe Özyılmazel: Sevgilim Google'da kendini arıyordu Reviewed by aktuel on Ocak 13, 2015 Rating: 1
All Rights Reserved by En Son Haberler © 2012 - 2021

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.