Barcelona - Celtic Şampiyonlar Ligi Maçı 11 Aralık 2013

Barcelona Celtic maçı canlı izle, Barcelona Celtic maçı HD izle, Barcelona Celtic maçı Full izle, Barcelona Celtic maçı özeti izle, Barcelona Celtic maçı golleri izle, Barcelona Celtic maçı Donmadan izle, Barcelona Celtic maçı kesintisiz izle, Barcelona Celtic maçı internetten izle, Barcelona Celtic maçı izle, Barcelona Celtic maçı şifresiz izle, Barcelona Celtic maçı canlı izle Web TV canlı anlatım maç izle, Barcelona Celtic maçı hangi yabancı kanalda, Barcelona Celtic maçı uyduda hangi kanalda? Barcelona Celtic maçını canlı izlemek için sitemizdeki linke tıklayın. Barcelona Celtic maçı bu akşam canlı yayın ile Al Jazeera Sport +10 kanalından izlenebilecek. Barcelona Celtic maçının canlı anlatımı, hakemi, analizi ve maç bilgileri bu adreste.

UEFA Şampiyonlar Ligi H grubunun 6. maçında Barcelona ile Celtic bu akşam, saat 21.45'de Nou Camp Stadında karşı karşıya geliyor. Barcelona Celtic maçını Al Jazeera Sport +10 kanalından canlı izleyebilirsiniz. Bilindiği üzere Celtic grubun ikinci maçında sahasında Barcelona'ya 1-0 mağlup olmuştu. Bu akşam oynanacak rövanş maçında Hakem Sergei Karasev düdük çalacak. Celtic bu sezon İskoçya Premier Lig'de 36 puanla zirvede yer alıyor. Celtic Premier Lig'de oynadığı 14 hafta sonuında 36 puan topladı. 14 maçta 11 galibiyet, 3 mağlubiyet aldı. 14 maçta rakip fileleri 35 kez havalandırırken kalesinde 12 gol gördü. Celtic Şampiyonlar Ligi H grubuna 2-0'lık Milan mağlubiyeti ile başlamıştı.

Celtic şu ana kadar grupta oynadığı 5 maçta 1 galibiyet ve 4 mağlubiyet aldı. İkinci hafta sahasında Barcelona'ya 1-0 mağlup oldu, üçüncü hafta sahasında Ajax'ı 2-1 yendi, Dördüncü Hafta deplasmanda Ajax'a 1-0 yenildi ve son hafta sahasında Milan'a 3-0 yenildi. Celtic 5 maç sonunda topladığı 3 puan ile G grubunda son sırada yer alıyor. Barcelona Şampiyonlar Ligi H grubuna sahasında oynadığı 4-0'lık Ajax galibiyetiyle başlamıştı. İkinci hafta deplasmanda Celtic'e konuk olan Barcelona maçtan 1-0'lık skorla 3 puan çıkardı. Grubun üçüncü maçında deplasmanda Milan ile karşılaştı ve maç 1-1 eşitlikle sona erdi. Dördüncü hafta sahasında Milan'ı 3-1 mağlup etti ve son hafta deplasmanda Ajax'a 2-1 yenildi. Barcelona grupta 10 puanla zirvede yer alıyor. Barcelona Celtic maçının başlama saati 21.45 ve başladığı andan itibaren Al Jazeera Sport +10 kanalından canlı izlenecektir. Kaynak: http://www.mersinim.net/spor/barcelona-celtic-maci-canli-izle-sampiyonlar-ligi-mac-al-jazeera-sport-10-11122013-h94507.html#ixzz2nBtljRFo
Barcelona - Celtic Şampiyonlar Ligi Maçı 11 Aralık 2013 Reviewed by aktuel on Aralık 11, 2013 Rating: 1
All Rights Reserved by En Son Haberler © 2012 - 2021

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.