Volkswagen Crafter Ürün Gamı Genişledi

Volkswagen Ticari Araç müşteri talepleri doğrultusunda, her sektörden farklı ihtiyaçlara uygun, 19 ayrı koltuk konfigürasyon seçeneği sunan modelleriyle bu sınıftaki iddiasını güçlendiriyor. Ayrıca, yine sınıfında bir ilk ve tek olan ısıtmalı ve körüklü sürücü koltuğu da, Crafter'ın yeni model yılı yenilikleri arasında yer alıyor. Yeni eklenen koltuk konfigürasyonlarıyla daha genişleyen Crafter ailesinde model fiyatları 77 bin 890 TL'den başlıyor. Volkswagen Ticari Araç, müşterilerinin talepleri doğrultusunda Crafter model ailesinde yeni koltuk konfigürasyonları sunuyor. Türkiye için özel olarak geliştirilen iç dizayn geliştirmeleri sonucunda 13'ten 22'ye varan yolcu kapasitesine sahip yeni versiyonlarla, müşteri beklentilerine farklı çözümler sunan 19 ayrı koltuk konfigürasyonlu Crafter modeli bulunuyor.

Her ihtiyaca çözümler farklı, konfor, güvenlik ve verimlilik aynı Volkswagen Crafter, servis taşımacılığından, turizm taşımacılığına kadar farklı sektörler için özel modelleri; Crafter Servis, Okul, Turizm ve Hat model versiyonlarındaki koltuk kapasitelerinde yeni seçenekler sunarak, kullanıcıların ihtiyaçlarına çözüm sağlıyor. İç dizayn ve donanım geliştirme çalışmaları, Volkswagen Ticari Araç garantisi ile Türkiye'ye özel olarak geliştirilen Crafter'ın tüm versiyonlarının yolcu bölümlerinde kullanılan koltuklarözel olarak tasarlandı, üretildi ve sertifikalandırıldı.Lüks segment koltukların yanısıra, suya karşı dayanıklı Plywood taban kaplaması, daha geniş bir iç hacim sağlayan türbin tavan ve yenilenmiş okuma lambaları Crafter'ın güncel tasarımı ve modern görünümünü pekiştiriyor.

Crafter'da sunulan yenilikler arasında bulunan ısıtmalı ve körüklü sürücü koltuğu, sınıfında ilk ve tek olma özelliğine sahip bir başka konfor öğesi. Crafter modelleri ayrıca her versiyon için sunulan özel donanım, konfor, aktif ve pasif güvenlik paketlerinin haricinde, 2 lt hacimli ve 4 silindirli motoru iyi bir iş ortağının tüm avantajlarını sağlıyor. Bir önceki versiyona göre yüzde 12'ye varan yakıt tasarrufuyla olduğu kadar artırılmış çekiş gücüyle de kullanıcısını etkileyen motor, çift turbo hava besleme sistemi sayesinde 163 PS güç ve 400 Nm tork üretiyor. Benzersiz kalite, mutlak güvenirlilik ve gerçek ekonomiyi temsil eden Alman mühendisliğinin en güçlü ürünü olan Yeni Crafter 12 yıl paslanmazlık, 3 yıl boya, 2 yıl sınırsız km + 1 yıl için 250.000 km'ye kadar sınırlı mekanik garantisi ile sınıfının en uzun garanti değerlerini sunuyor.
Volkswagen Crafter Ürün Gamı Genişledi Reviewed by aktuel on Ocak 28, 2013 Rating: 1
All Rights Reserved by En Son Haberler © 2012 - 2021

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.