Başbakan Erdoğan: Oyunu da Al Git

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep gezisinin ikinci günündeki inceleme ve açılışlara, Üçüncü Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyete geçen Beşler Yem Fabrikası'nın açılışını yaparak başladı. Başbakan Erdoğan bu sırada kendisini oyla tehdit eden bir öğretmene de sert çıktı. Başbakan Erdoğan, yanındaki bakanlarla tesisin açılış kurdelesini keserken kalabalık arasında atanamayan öğretmen olduğu öne sürülen bir kişi "Şubatta atama bekliyoruz" diye bağırdı. Bunun üzerine Başbakan Erdoğan, "Kusura bakmayın. Biz bir şey söylediysek olur. Ne söylediysek o olur. Başkası olmaz" yanıtını verdi. Aynı kişinin "Size oy yok" demesi üzerine Başbakan Erdoğan, "Sağol, o oy senin olsun. Biz öyle spekülasyonlara girmeyiz.

Al onu kendine sakla. Tamam kendine sakla. Gereken yere ver. Bize kimin oy vereceği belli" dedi. O sırada polisler kimliği açıklanmayan protestocu öğretmen ile yanındaki adamı Başbakan'dan uzaklaştırdı. Gaziantep'te Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a "Atama yoksa oy da yok" diyen ve Başbakan'ın "O oy senin olsun" yanıtı verdiği kişinin bir devlet okulunda öğretmen olduğu, atamayı ise eşi için istediği belirtildi. Gaziantep 3'üncü Organize Sanayi Bölgesi'ndeki açılış sırasında kalabalık arasında bulunan 30 yaşlarında bir kişi, "Öğretmenler Şubat'ta atama bekliyor" diye bağırdı. Bunu duyan Başbakan Erdoğan, "Kusura bakmayın. Ne söylediysek o olur, başkası olmaz" diye yanıt verince aynı kişi, "Atama yoksa oy da yok" diye devam etti. Başbakan bu sözlere karşılık, "Sağol o oy senin olsun.

Biz böyle spekülasyonlara gelmeyiz. Al oyunu kendine sakla tamam. Sen vermen gereken yere ver. Bize kimin oy vereceği belli, bak burada görüyorsun. Sen kendine sakla" dedi. Bu kişi de polislerce salondan çıkarılarak gözaltına alındı. Yaklaşık 2 saat süreyle gözaltına alınan ve adı açıklanmayan kişinin yapılan incelemesinde bir devlet okulunda öğretmen olduğu, eşinin ise atama beklediği, Başbakan'dan o nedenle atama isteminde bulunduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan kişinin sorgusunun ardından, Cumhuriyet Savcısı tarafından suç unsuru oluşmadığı için resmi gözaltı işlemi yapılmadan serbest bırakıldığı bildirildi.
Başbakan Erdoğan: Oyunu da Al Git Reviewed by aktuel on Ocak 21, 2013 Rating: 1
All Rights Reserved by En Son Haberler © 2012 - 2021

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.