Kurtlar Vadisi'nde Bir Veda Daha

Yıllardan beridir devam eden ve ilk yayınlanmaya başladığından bu yana sahip olduğu tahtı koruyan Kurtlar Vadisi'nde bir ana karakter daha diziye veda etmeye hazırlanıyor. Kurtlar Vadisi'nin bu hafta yayınlanacak olan bölümünde dizinin ana karakterlerinden Zaza Dayı vuruluyor. Polat, Memati'nin katilinin kim olduğunu anlamak için İhtiyarlar başkanını kaçırıyor. İhtiyarlar Başkanı'na, Memati'yi öldürdüğünün itiraf etmesi için ilaç veren Polat Alemdar, ailesinin Mete Aymar tarafından tuzağa düşürülmesi ile zor bir kararın eşiğine gelecek. Yeni bölümün tanıtım fragmanında Zaza Dayı, Mete Aymar'ın adamları tarafından tuzağa düşürülüyor ve göğsünden vuruluyor. Geçtiğimiz haftalarda göğsünden vurulmasına rağmen kurtulan Zaza Dayı'nın bu hafta ölmesi bekleniyor.

 Ali Sürmeli, Zaza Dayı'nın ölmesiyle Kurtlar Vadisi'nden ölerek ayrılan 78. ana karakter olacak. Kurtlar Vadisi'nin yeni bölümü perşembe akşamı atv ekranlarında gösterilecek. 'Kurtlar Vadisi Pusu'nun 10 yıllık serüveninde, 77'si ana karakter olmak üzere pek çok oyuncu ölerek diziye veda etti. Seyirciye kaliteli bir yapım izletmeyi amaçlayan Pana Film, hiçbir masraftan kaçınmıyor. En ünlü isimleri bile yeri geldiğinde senaryo gereği diziden ayıran ekip; bazı sahneleri İstanbul dışında çekiyor. Genellikle Göztepe, Maltepe, Şile ve Çatalca'da yapılan çekimlerin bir kısmı zaman zaman İzmit'te tamamlanıyor. Bir bölüm, beş günde çekiliyor; iki gün süren montaj ve dublajla ekrana hazır hale getiriliyor. Dizide 'Polat Alemdar'ı canlandıran Necati Şaşmaz, ekibin en çok yorulan isimlerinden.

Hemen her sahnede göründüğü için, genellikle haftanın en az dört gününü sette geçiriyor. Dizide en çok dikkat çeken detaylardan biri de kostümler... Dizide Necati Şaşmaz'ın canlandırdığı 'Polat Alemdar' ve ekibi, her zaman takım elbise giyiyor. Takım elbiselerde siyah, gri, mavi ve tonları tercih ediliyor. Gömlekler de mavi ve beyaz tonlarında oluyor; sadece 'Güllü Erhan' karakteri kırmızı gömlek giyiyor. Karakterler, takım elbisenin içine kravat takmıyor, sadece mendil kullanıyor. Kostümler haftalar öncesinden hazırlanıyor. Sahnelere göre hangi takım elbisenin kullanılacağına karar veriliyor. Dışarıda çekilen çatışma sahnelerinde, oyuncuların rahat etmesi için özel karavanlar kullanılıyor.
Kurtlar Vadisi'nde Bir Veda Daha Reviewed by aktuel on Kasım 12, 2012 Rating: 1
All Rights Reserved by En Son Haberler © 2012 - 2021

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.