4 Büyüklerin Rakipleri Belli Oldu


Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur kuraları, TFF yöneticileri ve kulüp temsilcilerinin katılımıyla bugün saat 14.00'te Ataköy Olimpiyatevi'nde çekildi. Kuraya, 3. Tur'dan gelen 27 takım ile Avrupa Kupalarında ülkemizi temsil eden Bursaspor, Eskişehirspor, Fenerbahçe A.Ş., Galatasaray A.Ş. ve Trabzonspor A.Ş. takımları katıldı.

Seri başı takımlar; Adanaspor A.Ş., Beşiktaş A.Ş., Bursaspor, Eskişehirspor, Fenerbahçe A.Ş., Galatasaray A.Ş., Gaziantepspor, Gençlerbirliği, KDÇ Karabükspor, Kasımpaşa A.Ş., Kayseri Erciyesspor, Medical Park Antalyaspor, Mersin İdmanyurdu, Orduspor, Sivasspor ve Trabzonspor A.Ş.

Seri başı olmayan takımlar; 1461 Trabzon, Altay, Balıkesirspor, Bandırmaspor, Bayrampaşa, Bozüyükspor, Gaziantep BŞ. Belediyespor, Göztepe A.Ş., MKE Ankaragücü, Manisaspor, Nazilli Belediyespor, Pendikspor, Polatlı Bugsaşspor, Şanlıurfaspor, TKİ Tavşanlı Linyitspor ve Tokatspor

G.Antep Bld.- Karabükspor

Adanaspor - 1461 Trabzonspor

Trabzonspor - Şanlıurfaspor

Bozüyükspor - Gaziantepspor

Tokatspor - Mersin İdmanyurdu

Tavşanlı Linyitspor - M.P.Antalyaspor

Göztepe - Orduspor

Kasımpaşa - Bayrampaşa

Galatasaray - Balıkesirspor

Sivasspor - Manisaspor

Beşiktaş - Ankaragücü

Fenerbahçe - Pendikspor

Gençlerbirliği - Bandırmaspor

Polatlı Bugsaşspor - Eskişehirspor

Nazilli Belediyespor - Bursaspor

Pendik Kulübü Başkanı Sami Bayram, Ziraat Türkiye Kupası 4. Turu'nda Fenerbahçe ile eşleşmelerini değerlendirerek, rakiplerine bir sürpriz daha yapabileceklerini söyledi. 1999-2000 sezonunda Fenerbahçe, Türkiye Kupası 3. turunda karşılaştığı 2. Lig temsilcisi Pendikspor'a 2 - 1 yenilerek kupaya veda etmişti.
4 Büyüklerin Rakipleri Belli Oldu Reviewed by aktuel on Kasım 16, 2012 Rating: 1
All Rights Reserved by En Son Haberler © 2012 - 2021

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.