Macaristan - Türkiye Maçı Kadrosu Belli Oldu

A Milli Takımımız, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'ndaki dördüncü maçında bugün Macaristan ile deplasmanda karşılaşacak. Macaristan'ın başkenti Budapeşte'deki Ferenc Puskas Stadı'nda 21.30'da başlayacak karşılaşmayı, İtalya Futbol Federasyonu'ndan Daniele Orsato yönetecek. Yardımcı hakemlik görevini Mauro Tonolini ve Lorenzo Manganelli'nin yapacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Paolo Mazzoleni.
 A Milli Takım'ın, bu akşam Macaristan ile oynayacağı maça çıkacağı ilk 11 belli oldu. Milliler'in 11'i şöyle: Volkan, Hamit, Ömer, Egemen, Hasan Ali, Nuri, Emre, Tunay, Mehmet Ekici, Caner, Mevlüt

 Macaristan ile oynanacak karşılaşma öncesinde Ferenc Puskas Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına katılan Avcı, tek düşüncelerinin Macaristan maçından alınacak 3 puan olduğunu ifade etti. Genç teknik adam, "Romanya maçından sonra yoğun ve sıkıntılı bir süreç yaşadık. Bugün sabah yaptığımız toplantıdan itibaren bu maçı yaşamaya başladık." diyerek şunları söyledi: "Romanya maçında oluşan sakatlarımız var. Özellikle 4 futbolcumuz bizimle olmayacak. Bugün bunlara Arda Turan da eklendi. Elimizde bulunan her oyuncu değerlidir. Onun için de çok önemli oyuncularımız var. Kaleci Volkan Demirel, Emre Belözoğlu, Hamit Altıntop gibi tecrübeli, Nuri Şahin gibi genç ve yetenekli oyuncularımız var. Bugüne kadar hedeflediğimiz puanları elde edemedik. Oyun anlamında iyi şeyler yapsak da skorboarda bunu yansıtamıyoruz. Bundan sonra 7 maç var ve kazanabileceğimiz maçlar var. İyi bir seri yaşamak istiyoruz. Alacağımız 3 puan önümüzdeki yol için çok önemli olacak."
Macaristan - Türkiye Maçı Kadrosu Belli Oldu Reviewed by aktuel on Ekim 16, 2012 Rating: 1
All Rights Reserved by En Son Haberler © 2012 - 2021

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.